bakke

Mer tid til trening i Ytre Enebakk

Velkommen til din nye bolig.

I ny bolig - tett på utelivet

Drømmer du om å trekke ut fra byens pulserende tempo, hjem til en delikat bolig med vakker utsikt, omkranset av ren skogluft? Ser du etter et sted der hjemmekontoret omfavnes av frisk natur og hvor du kan ta på deg joggeskoene og løpe rett ut i skogens idyll? 

På Månetoppen i Ytre Enebakk planlegger vi å bygge lune gode hjem, omkranset av grønne tun og vakker vill Østmarkskog. Vårt fokus er å skape nabolag hvor folk trives og ønsker å bo lenge. Vi tilbyr derfor en bred variasjon av lekre rekkehus, tomannsboliger og leiligheter i ulike størrelser og varianter. 

Månetoppen blir et nytt herlig nabolag hvor vennskap kan blomstre.  

Nærområdet tilbyr et lite sentrum med alt man trenger i hverdagen, som skoler, butikker, treningssentre, turløyper, barnehager og badeplasser. Fra Oslo tar det deg cirka 30 minutter til du befinner deg på Månetoppen.   

Månetoppen ligger rett ved porten til Østmarka – tett på utelivet. 

Salgsstart

Planlagt sommer 2023

Byggestart

Planlagt høsten 2023

Overtakelse

Planlagt høsten 2024

Energieffektivt

Kvalifiserer til grønne lån

Området

Navnet Månetoppen har sin opprinnelse fra et av utsiktspunktene i skogområdet som skal utbygges og er virkelig en naturperle som byr på nydelig vestvendt utsikt, flotte solforhold og forfriskende natur. Månetoppen ligger plassert i åsen ovenfor Ytre Enebakk sentrum, og er et perfekt sted for deg som leter etter et sted det er godt å bo og leve lenge.

Vi kan tilby et hjem det lønner seg å investere i. Her er materialvalg og utforming nøye gjennomtenkt og boligene er plassert i et område i vekst som omfavner ro, drømmer og kreativ utfoldelse. Her finner du frisk natur rett utenfor vinduskarmen.

Med en vestvendt utsikt og solkledde åskammer får flere av boligene fin utsikt mot fredelige Vågvann. Månetoppen er stedet hvor man kan senke skuldrene og kjenne ro når man kommer hjem. 

Butikk
7 min med bil

Turmuligheter
Rett utenfor døren din

Barnehage
10 min til fots

Skole
13 min med sykkel

Tog 18 min m/bil til Ski stasjon - 10 min tog til Oslo S

Meld interesse for prosjektet