bakke

Om boligtypene

Bolig 1-28

BRA: 170,8 m2 inkl. sportsbod og garasje // P-rom: 144,9 m2

En romslig boligmodell over tre etasjer. Garasje og sportsbod er inkludert. To separate bad, samt vaskerom. Med 4 soverom så er det god plass til hele familien og mulighet for hjemmekontor. Sykkelparkering og to gode verandaer på 12,0 og 7,5 m2. Åpen stue og kjøkkenløsning over et helt plan gir boligen en god luftig følelse av stor plass. Endeboligene har ekstra vinduer på gavl, se plantegninger i prospekt.


Bolig 29-36

BRA: 169,8 m2 Inkl. sportsbod og garasje // P-rom: 140,0 m2

En romslig boligmodell over tre etasjer. Garasje og sportsbod er inkludert. Med 4 soverom og to separate bad er det god plass til hele familien og mulighet for hjemmekontor. Sykkelparkering og to verandaer på 12,0 og 4,9 m2. Åpen stue og kjøkkenløsning over et helt plan gir boligen en god luftig følelse av stor plass.

Noen endeboliger har ekstra vinduer på gavl, se plantegninger i prospekt.Bolig 65-69

BRA: 139,1 m2 inkl. sportsbod // P-rom: 131,2 m2

Her får man mye bolig for pengene. Carport, sykkelparkering og sportsbod er inkludert. Med 4 soverom og to separate bad er det god plass til hele familien og mulighet for hjemmekontor. To terrasser på 5,2 og hele 18,6 m2 gjør boligen luftig og åpen. Separat stue og kjøkken på samme plan, og en loftsstue gjør at alle i husstanden finner et sted å holde på med sitt. Perfekt for deg med ungdommer i hus.

Som på alle våre andre boliger er også her integrerte hvitevarer inkludert. Flislagte bad og ellers parkett.


Bolig 79-84 - utsolgt

BRA: 79,5 m2 inkl. sportsbod // P-rom: 67,1 m2

En av våre minste, men også svært populære boligmodell. Her får man mye for pengene. I plan 1 finner du stue, kjøkken og et fullverdig bad. I plan 2 er det 3 soverom og en WC. Som et tilvalg kan WC oppgrades til bad med fliser og dusj.

Dette er den perfekte boligen dersom du ønsker deg litt mindre plass om barna har flyttet ut av redet, eller om du er på jakt etter din første bolig. Utebod og mulighet for å opparbeide en flott uteplass. Som på alle våre andre boliger er også her integrerte hvitevarer inkludert. Flislagte bad og ellers parkett.

Illustrasjonene avviker ved at boligen leveres med gipsmalte vegger, ikke panelplater som vist. Platting leveres ikke.