bakke
Logo

I hjertet av Sørumsand finner du Linjekvartalet. Innflytningsklare leiligheter med umiddelbar nærhet til alt man trenger i hverdagen - inkludert togstasjonen hvor toget tar deg til Oslo S på 26 minutter.

Leilighetene står nøkkelferdige med private uteplasser, hvitevarer og gulvvarme inkludert.

Ledige leiligheter

1

Priser fra

5 750 000

Soverom

4

Kvm

91

Innflytting

Innflyttningsklart

EN BOLIG SOM PUSTER LIV

Leilighetene får naturlig lys fra store glassflater noe som gir en lys og moderne atmosfære inne. Flere av leilighetene vil i tillegg få store private takterrasser med fantastiske sol- og utsiktsforhold. I kjelleren er det eget parkeringsanlegg med heis og adgang direkte til etasjeplan.

VELKOMMEN TIL VISNING!

KONTAKT MEGLER FOR VISNING. TLF 41415504

Aktuelt

26 minutter til Oslo med tog

Sørumsand ligger i Sørum, midt i Akershus. Sørumsand er ­kommunesenteret i kommunen. Her bor det i overkant av 5 000 innbyggere. Kommunen er i sterk vekst blant annet grunnet sin sentrale plassering i forhold til både Gardermoen og Lillestrøm. Her er gode kollektivforbindelser inn til Lillestrøm og Oslo.

Rema 1000 Sørumsand
200 m

Buss
100 m

Trento treningssenter
50 m

Sørumsand skole
1,5 km

Tverrvegen 1, 1920 Sørumsand

*Dobbeltboligforsikring:

Dersom man kjøper bolig før man selv selger, risikerer man å bli sittende med to boliger i en periode. Man kan også ende opp med å kjøpe og selge i to ulike markeder, noe som er med på å skape usikkerhet hos potensielle kjøpere. Med dobbeltboligforsikring gir vi deg en garanti mot doble bo-utgifter dersom det tar tid å selge nåværende bolig.

Forsikringen er inngått gjennom Söderbeg & Partners og er inkludert i kjøpesummen for ny bolig.

Meld interesse for prosjektet
 

Utforsk flere boliger fra oss