bakke

Lyst, åpent og nytt

2017-12-18
Vri om nøkkelen og stig inn i ditt helt nye hjem. Her får du moderne og praktiske løsninger som gjør hverdagen enkel, praktisk og behagelig.

Nyt kjøkkenet

Kjøkkenet er åpent og lyst og blir levert av et anerkjent norsk fabrikat med hvitevarer inkludert. Her er det mange praktiske detaljer og den stilrene hvite overflaten gir et tidløst og luftig preg. Her er det enkelt å skape gode mat­- og kokkeopplevelser.


En god start på dagen

På badet leveres downlights som grunnbelysning - ­lekkert og praktisk. Store moderne liggende fliser på veggen ­sammen med flotte dusjvegger i glass, bidrar til en god start på dagen.

Det leveres hvit baderomsinnredning med heldekkende servanttopp og speil med lys og stikkontakt. På gulvet legges mørk grå flis 20x20 cm, bortsett fra dusj­sone som får mørk grå flis i størrelse 10x10 cm. På veggen blir det lekker grå flis i 30x60.

Et delikat hjem

Både stue og soverom får hvitmalte vegger, trestavs lyspigmentert eikeparkett og lister i samme utførelse. Fra stuen er det dør ut til en flott balkong - slipp lyset inn!

Det legges vannbåren gulvvarme til de fleste rom, og boligene får balansert ventilasjon med varmegjenvinner. Behagelig og økonomisk – helt enkelt. Alle boligene leveres med en praktisk sportsbod til å lagre ski, dekk etc i. Det er heis fra garasjen og opp til alle etasjer.