bakke
Logo

Velkommen til Kløverlia


I Kløverenga på Kjeller i Lillestrøm utvikler vi et nytt trivelig nabolag i naturskjønne omgivelser. Her finner du Kløverlia, et boligprosjekt med flotte rekkehus og kjedede boliger med gode kvaliteter. Området er perfekt for barnefamilier med eng og naturlandskap utenfor døren og gode skoler og barnehager i rusleavstand unna. 
 

Kløverlia - Et nytt trivelig nabolag

Kløverlia på Kjeller er et ideelt sted å starte et nytt kapittel i livet med splitter nytt hus og nye naboer. Her vil det kunne oppstå nye gode vennskap for liten og stor. Kløverlia bor du nær skole og barnehage, med de landlige omgivelsene rett utenfor døra. Det er gode kollektivforbindelser i nær avstand. 

Kløverlia vil ved ferdigstillelse bestå av fire flotte boligmodeller med størrelser fra 170-200 kvm BRA. Dette er moderne, funkisinspirerte boliger med god standard. Området vil i sin helhet bebygges med 34 boliger. Vi tilrettelegger for gode nabolag med sosiale møteplasser, lekeplasser og trivelige grøntområder. Her er det bare å begynne å glede seg! 

Pris Info kommer

Soverom 4-5

Kvm. 170-200

Innflytting

Info kommer

Vakre omgivelser

Kjeller ligger praktisk plassert på kartet med kort vei til E6 for deg som skal nordover mot Gardermoen eller vestover mot hovedstaden. Tar du toget fra Lillestrøm er du på Oslo S på kun 11 minutter.

I det grønne og trygge omgivelsene er det godt å bo både for store og små. Her finner du tur og sykkelstier rett utenfor døra med treningsmuligheter for alle. For deg som liker å fiske, er det gode muligheter i Nitelva som renner sakte forbi.

Her har du alt du trenger!

Butikk
200 m

Buss
300 m

Barnehage
450 m

Skole
600 m

Velg din stilretning 

Når du kjøper ny bolig starter du med nye blanke ark, men arkene trenger ikke å være hvite. Hvordan du ønsker å ha det er personlig, så vi har laget ulike tilvalgspakker hvor du som boligkjøper kan finne den stilretningen som passer deg best. Med på laget med utvikling av stilpakkene har vi fått med oss den dyktige interiørdesigneren Siri Berg Jensen som driver Sirisidé AS

Bakkekontakt

Vi tror på at du trives bedre når du blir kjent med nabolaget ditt! Derfor «bakker vi opp» med et sosialt trivselsverktøy slik at naboer enklere kan møtes, dele og lære av hverandre. For oss er det viktig å legge til rette for god trivsel og livskvalitet. 

I samarbeid med Heime har vi skapt et trivselskonsept som bidrar til gode bomiljøer med samhold, trivsel og tilhørighet blant beboerne.

Meld interesse for prosjektet
 

Utforsk flere boliger fra oss