bakke

Idrettsglede på Frogner

Et steinkast fra Bakkes nye boligeventyr Fabeltunet i Frogner vrimler det av aktivitetstilbud for alle fra tre til 80 år. 12-åringene er to av 1800 medlemmer i Frogner IL. I tillegg til håndball tilbyr idrettslaget aktiviteter innen fotball, innebandy, sykkel, badminton, gym og turn, skøyter, ski, allidrett, orientering og klatring.

Hallen inneholder fire håndballflater, klatrevegg, og treningsrom og er fylt med aktiviteter både på dag- og kveldstid.

- Det er kjempegøy å spille håndball i Frogner IL! Det er veldig godt samhold og lett å få venner her, sier Martin Rognerud Merli og Andreas Sandnæs Ottesen.

Ivrige klatrere

Frogner IL har en stor klatrevegg som blir ivrig brukt av både voksne og unge klatrere.

Konstituert daglig leder i Frogner IL, Kjell Hulby, sier alle har mulighet til å finne en aktivitet som passer for dem, uansett ferdighetsnivå eller om du vil trene alene eller sammen med andre.

- Å bli med idrettslaget er en god måte å holde seg i form på. For innflyttere er det også en av de beste måtene å bli kjent med folk i området. Her tar vi imot alle med åpne armer!

Nærheten til naturen, kombinert med moderne innendørs idrettsanlegg i kort avstand fra inngangsdøren, gir de som kjøper bolig i Fabeltunet en unik mulighet for å holde seg i aktivitet året rundt. 

Frogner IL har også et godt tilbud til voksne. Les mer om tilbudet her.


Ivrig sponsor av idrettslagets aktiviteter

Bakke AS har i flere år vært en ivrig sponsor av idrettslagets aktiviteter i nærmiljøet. Markedssjef for leiligheter i Bakke AS, Tonje Fosshaug, roser innsatsen idrettslaget gjør for å engasjere lokalmiljøet:

- Både vi i Bakke AS og Frogner IL er opptatt av å gjøre Frogner til et bra sted å leve. Vi er derfor stolte av å støtte dem og bidra til å utvikle området ytterligere med den spennende utbyggingen på Fabeltunet, sier hun.