bakke

Hvorfor eie alt selv, når man kan dele? Det handler om å tenke bærekraftig!

Denne helgen ble det invitert til åpning av delerommet på Fabeltunet. På menyen sto vafler, sjokolade, kaffe og mineralvann, mens innholdet i delerommet ble presentert for Fabelboerne.

Mange spente beboere møtte opp og var nysgjerrige på hva delerommet skulle fylles med, mens lukten av nystekte vafler spredte seg utover tunet. Delerommet er en del av trivselskonseptet Bakkekontakt, som skal sørge for trivsel for beboerne på Fabeltunet. 

Mest oppmerksomhet fikk de to flotte elsyklene som står til fri benyttelse for beboerne. Veldig kjekt hvis du har et ærend i nærmiljøet eller bare vil utnytte de flotte turmulighetene i området rundt Frogner. Med Fabeltunet logo, så klart!

I deleskapet finnes massevis av praktisk verktøy, skjøteledning, lastestropper, telt, pumpe, liggeunderlag og hengekøye, for å nevne noe. Ting som trengs i hverdagen, men som kanskje ikke brukes ofte nok til at man trenger å eie det selv. Beboerne på Fabeltunet har selv kommet med innspill til hva de ønsker seg av utstyr for deling. I løpet av åpningsdagen var flere beboere også innom med utstyr de ville dele med sine nye naboer. Både sirkelsag, stikksag, pussemaskin og tapetkniv ble levert inn for deling. Slikt blir det godt naboskap av!

Både syklene og utstyret i delerommet bookes enkelt gjennom Bakkekontakt appen og kan benyttes helt gratis!

Hvis sykkelen trenger en overhaling, finnes det også et praktisk mekkestativ i delerommet. Kanskje slår du også av en prat med naboen som stikker innom mens du mekker? Og vips, så har du kanskje en ny turkamerat?