bakke
ENKELT Å PENDLE: "- Under tjue minutter, så er jeg midt i byen. Det passer meg perfekt."ENKELT Å PENDLE: "- Under tjue minutter, så er jeg midt i byen. Det passer meg perfekt."

Her kan du bo grønt og pendle raskt til Oslo – uten å betale bompenger

2021-01-11
- Med halvtimes avganger til Oslo rekker jeg de møtene jeg skal ha. Det er helt suverent å kombinere det å jobbe i byen med å kunne gå rett ut i en lysløype i Sørum om kvelden, sier togpen

Er du blant dem som ønsker større plass og å bo i rolige naturskjønne omgivelser, men ikke ønsker å stå i treg bilkø til og fra Oslo hver dag? Da er en bolig i Fabeltunet i Frogner i Lillestrøm perfekt for deg. De nye moderne og solrike rekkehusene og leilighetene vil ligge kun en kort gå- eller sykkeltur unna Frogner stasjon. Derfra går det hver halvtime tog til og fra Oslo.

På 25 minutter er du midt i Oslo sentrum takket være den kjappe, enkle og miljøvennlige reisemåten.


- Pendlingen fungerer veldig bra

En av dem som elsker pendlerlivet fra Frogner stasjon er Knut Arild Nupen (45), som jobber fast i Oslo. Han har aldri angret på at han flyttet til Frogner i Sørum for ti år siden.

- Jeg har pendlet helt siden jeg flyttet hit og det fungerer veldig bra. Med halvtimes avganger rekker jeg de møtene jeg skal ha. Det er helt suverent å  kombinere det å jobbe i Oslo med å kunne gå rett ut i en lysløype om kvelden!

Nupen er ikke tvil om hva han liker best med å ha flyttet til Frogner i Sørum: -Sørum er både grønt nok og urbant nok. Det er veldig mye fin natur her, med god tumleplass for både voksne og barn.  Samtidig har vi kort vei både til Lillestrøm og Gardermoen, i tillegg til Oslo. 


youtube_video_preview- Fabeltunet ligger i et attraktivt område

De gode pendlermulighetene er en av grunnene til at det bare blir mer og mer ettertraktet å bo på Frogner.

-Området er i kraftig vekst. En av grunnene til det er den gode togkommunikasjonen til Oslo.

-I tillegg har man tilgang til topp moderne skoler, barnehager samt et flott idrettsanlegg – alt ligger til rette for trivsel både for store og små. Fabeltunet er en perfekt løsning for de som ønsker en lettstelt bolig i et svært attraktivt område.


 MODERNE OG SOLRIKE BOLIGER: Alle de nye hjemmene har blitt tegnet slik at de skal nyte mest mulig av de gode solforholdene i Sørum – både på balkonger og terrasser. MODERNE OG SOLRIKE BOLIGER: Alle de nye hjemmene har blitt tegnet slik at de skal nyte mest mulig av de gode solforholdene i Sørum – både på balkonger og terrasser.