bakke

Fabeltunet på Frogner - et nytt boligeventyr i Asbjørnsens ånd

2020-03-05
185 år etter at folkeeventyrenes far hentet inspirasjon i nabolaget, har du sjansen til å flytte til idylliske Frogner – med kort reisevei til hele kongeriket.

Eventyrinnsamleren Peter Christen Asbjørnsen lot seg raskt begeistre av området da han jobbet som huslærer på Børke gård i Sørum i 1834 og 1835.

Med boligeventyret Fabeltunet fra Bakke får nye generasjoner nå mulighet til å oppleve magiske øyeblikk i rolige, naturskjønne omgivelser.


Fabeltunet - et hjem for alle

Navnet Fabeltunet er inspirert av Asbjørnsen og Moes fantastiske verden. Her finner du roen i grønne omgivelsern, samtidig som du kun er en kort togtur unna Oslo sentrum!

Boligene som vil bli lagt ut for salg først består av  to-, tre- og fireroms leiligheter. Flere med private takterrasser og fleksible løsninger som at du selv kan velge om du vil ha 2 eller 3 soverom. 

Uansett om du vil bytte ut eneboligen med en lettstelt leilighet med god kvalitet, ønsker å flytte til sted hvor du har kort vei til naturen, eller ønsker mer plass til familien, så har Fabeltunet et boligeventyr som passer for deg.

Totalt består Fabeltunet av 192 boenheter – fordelt på tre tun.

Tun 1: 23 rekkehus.

Tun 2: 16 rekkehus, 82 leiligheter.

Tun 3: 13 rekkehus, 58 leiligheter.

Solrike boliger med gode tilvalgsmuligheter

Boligene har blitt tegnet slik at du skal kunne nyte mest mulig av de gode solforholdene i Sørum – både på balkonger og terrasser.

I de moderne, energieffektive boligene blir det lagt opp til en god grunnstandard, på alt fra fliser til kjøkken og parkett – samtidig som våre kjøpere får mulighet til å være med på å bestemme selv.

Boligene leveres med hvitevarer inkludert.

-Visjonen til Bakke er å bygge «et hjem du vil hjem til». På Fabeltunet kommer det boliger som er gode å leve i, uansett behov. Vårt mål er at alle de som flytter inn, skal føle seg som en konge.

-Kjøperne får gode tilvalgsmuligheter, slik at de kan sette sitt eget personlige preg på boligen. Når du kjøper en Bakke-bolig vet du også at alt er ferdig når du flytter inn, sier eiendomsmegler Petter Aure i PROA.


Underjordisk parkering gir bilfritt bomiljø.

Takket være en underjordisk parkeringskjeller kan du plassere bilen i kort avstand fra utgangsdøra. I parkeringskjelleren vil det forberedes for ladepunkter for elbil. Det blir også lagt opp til en  praktisk bildelingstjeneste.

I tillegg til gode parkeringsmuligheter, sørger anlegget for at fellesområdet i stor grad blir bilfritt når utbyggingen er ferdig. Det innbyr til uteaktiviteter for både unge og gamle i grønne og rolige omgivelser. 

Mange vil sette pris på de komfortable utendørs sittegruppene, som gjør det mulig å nyte den vakre naturen hele året. Aktive barn og barnebarn vil også få nok å gjøre når de utforsker lekeplassene og stiene på de parkmessige fellesområdene. 

I Asbjørnsens ånd har de naturskjønne stiene fått eventyrinspirerte navn som «Blåne», «Marken» og «Lysningen».

Det er kort vei til turterrenget i Sørum, som byr på mange spennende utfordringer for både ung og gammel.