bakke

Bjørkeåsen

I Nannestad, kun 10 minutter fra Gardermoen bygger vi nye energieffektive rekkehus og kjedede boliger i naturskjønne omgivelser. Kort vei til skole, barnehage, butikker og offentlig kommunikasjon.

Suksessen fortsetter - nye boliger i salg nå! Pris fra kr. 4.095.000. Kr. 0,- i forskudd. Innflytting fra 2. kvartal 2023.

En fantastisk nyhet: Bjørkeåsen kom på topp 10 listen over beste boligprosjekt innen kundetilfredshet! Målingen ble utført av Prognosesenteret. Vi er ydmyke og svært stolte! Les mer.


Bjørkeåsen - et sted for gode begynnelser


Tenk så deilig å flytte inn i en bolig hvor alt er nytt, ubrukt, lekkert og ikke minst i henhold til dagens standard. Tenk å slippe å tenke på oppussing og vedlikehold de kommende årene. I de naturskjønne omgivelsene i Nannestad kan du oppleve nyboligfølelsen. Her bygger vi Bjørkeåsen med nye flotte rekkehus og kjedede boliger med gode kvaliteter.

Boligene er energieffektive og har fine planløsninger, nye lekre bad og solrike uteplasser. Bilen plasserer du i egen garasje eller carport. Boligene omkranser trivelige tun med lekeplasser og sosiale møteplasser. På Bjørkeåsen skal det være godt å bo for både liten og stor.

Skole og barnehage er i rusleavstand unna og kollektivforbindelser tar deg enkelt inn til både Gardermoen og hovedstaden.

Byggingen er godt i gang og flere har flyttet inn i det nye  nabolaget. På Bjørkeåsen kan du velge mellom fire flotte boligmodeller med størrelser fra 103-156 kvm BRA. Det første utbyggingsområdet vil i sin helhet bebygges med 72 boliger.

Nyhet: Det nye delfeltet Bjørkeåsen hage kommer snart for salg. 56 rekkehus nye med gode kvaliteter. Meld din interesse så holder vi deg oppdatert vedrørende salgsprosessen.

Pris fra kr. 4.095.000

Soverom 2-4

Kvm 103-156

Forventet innflytting fra Q2 2023

Stilpakker

Tilpass boligen til din stil

Kafe og butikker

Nærsenter i kort rusleavstand

Trening og rekreasjon

Herlig turmuligheter rett utenfor døren

Familievennlig

Barnehage og skole i kort og trygg gangavstand

Fremdrift

 • Lansering

  2022
 • Forventet salgsstart 

  Q2 2022

 • Forventet byggestart

  Q3 2022

 • Forventet innflytting

  Fra Q2 2023

Boliger for et allsidig liv

Uteplasser, terrasse og plass til  hjemmekontorløsning? Det er deilig å få plassen man trenger i nytt  rekkehus. På Bjørkeåsen tilbyr vi 3 flotte rekkehusvarianter, alle med gode planløsninger tilpasset et aktivt familieliv. 

Se bilder av vår visningsbolig over. Kontakt oss, så viser vi deg rundt.

Boligene på Bjørkeåsen har god standard med 3-stavs hvitpigmentert parkett på gulvene, flislagte bad med romslig baderominnredning og dusjhjørne. Kjøkken fra Kvik som leveres komplett med hvitevarer. Boligene får solrike uteplasser å nyte fritiden på. Her kan du flytte rett inn og begynne å bo fra første dag!

Bjørkeåsen ligger praktisk plassert på kartet med rusleavstand til nærsenter, skole og barnehage. På 10 minutter er du på Gardermoen.

Klikk deg inn i boligvelgeren for å se planløsning, priser og ledige boliger. Ikke nøl med å ta kontakt om du lurer på noe.

Området

Fra Bjørkeåsen er det kort vei til alt. Går du i tolv minutter hjemmefra, har du to barnehager innen rekkevidde. Dette blir en fin start på dagen for de minste. Barneskolen, ungdomsskolen og videregående skole ligger i kort gangavstand unna. Når barna begynner å sykle, kan tiden de bruker på skoleveien måles med én desimal.


Velg din stilretning 

Når du kjøper ny bolig starter du med nye blanke ark, men arkene trenger ikke å være hvite. Hvordan du ønsker å ha det er personlig, så vi har laget ulike tilvalgspakker hvor du som boligkjøper kan finne den stilretningen som passer deg best. Med på laget med utvikling av stilpakkene har vi fått med oss den dyktige interiørdesigneren Siri Berg Jensen som driver Sirisidé AS

Den lille husfabrikken

I Bakke har vi vår egen husfabrikk. Det er det ikke så mange av våre konkurrenter som kan skilte med. Vi produserer våre egne hus, helt fra idé og tegninger, til elementer og ferdig hus på byggeplass. Å bygge selv gir god kontroll over hele prosessen, og sørger for at vi klarer å levere en standard som fortjener kvalitetsstempelet vårt.

Om boligtypene

Livet er herlig i ny bolig, og boligene du kan velge mellom på Bjørkeåsen får gode gode kvaliteter og gjennomtenkte planløsninger. Ønsker du å sette ditt personlige preg på boligen, tilbyr vi mange og gode tilvalgsløsninger slik at du kan skape det hjemmet du drømmer om.

Om Bakke og tankene bak

En bolig fra Bakke skal være et hjem du vil hjem til. Denne visjonen er med på å bestemme alt vi gjør ­­– vi setter oss i skoene, tankene og drømmene til deg som skal flytte inn.

Dette gjelder alt fra hvor stikkontakter og brytere er plassert til material- og stilvalg, uteområder med lekeplasser og fellesområder. Vi skal tenke på alt. I en bolig fra Bakke skal du føle deg hjemme, allerede før den siste pappesken er pakket ut

Meld interesse for prosjektet