bakke
Logo

Tenk så deilig å flytte inn i en bolig hvor alt er nytt, ubrukt, lekkert og ikke minst i henhold til dagens standard

I Nannestad, kun 10 minutter fra Gardermoen bygger vi nye energieffektive rekkehus og kjedede boliger i naturskjønne omgivelser. Kort vei til skole, barnehage, butikker og offentlig kommunikasjon.

Suksessen fortsetter - nye boliger i salg nå! Pris fra kr. 3.995.000. Kr. 0,- i forskudd. 

En fantastisk nyhet: Bjørkeåsen kom på topp 10 listen over beste boligprosjekt innen kundetilfredshet! Målingen ble utført av Prognosesenteret. Vi er ydmyke og svært stolte! Les mer.

Flytt rett inn

Alle våre boliger leveres komplett og nøkkelferdige med hvitevarer fra anerkjent leverandør, peisovn, ferdigplen og asfaltert oppkjørsel. Når du overtar nøkkelen til din splitter nye bolig kan du begynne å bo fra første dag. 

Vi er stolte av at alle våre boliger tegnes og utvikles i egen regi. Vi har egen elementfabrikk på Aurskog hvor samtlige boliger bygges med omsorg i tørre og kontrollerte omgivelser. Kort og godt - kortreist kvalitet!

Bilder fra visningsboligen på Bjørkeåsen. Kom og se!

Bo i nærheten av alt du trenger

På Bjørkeåsen vil det være like naturlig å bevege seg til fots eller sykkel som med bil og buss. Noen få minutters kjøretur unna finner du Nannestad torg med dagligvarebutikker, apotek, blomsterbutikk, café, pizzarestaurant og vinmonopol. Rett på utsiden av Nannestad sentrum venter skog, åker og eng. Kveldsturen vil by på store variasjoner, fra en svipptur til skogkanten til mil etter mil i skogen rett utenfor døren din.

Rema 1000 Nannestad
1,3 km

Buss
900 m

Barnehage
300 m

Preståsen skole
1 km

Siste nytt

*Dobbeltboligforsikring:

Dersom man kjøper bolig før man selv selger, risikerer man å bli sittende med to boliger i en periode. Man kan også ende opp med å kjøpe og selge i to ulike markeder, noe som er med på å skape usikkerhet hos potensielle kjøpere. Med dobbeltboligforsikring gir vi deg en garanti mot doble bo-utgifter dersom det tar tid å selge nåværende bolig.

Forsikringen er inngått gjennom Söderbeg & Partners og er inkludert i kjøpesummen for ny bolig.

Meld interesse for prosjektet

Her kan du velge mellom salgstrinn 3 (i salg) og salgstrinn 4 (kommer for salg). Klikk deg inn på undersidene og finn din nye bolig eller meld interesse i skjemaet nederst på sidene.