bakke

Straks innflyttingsklar bolig til salgs

Dette er en meget innholdsrik bolig med åpen stue og kjøkkendel, 3 soverom, loftsstue og deilig flislagt bad i hver etasje. Loftsstuen kan eventuelt benyttes som et fjerde soverom.

Det er gode oppbevaringsmuligheter med innvendig og utvendig bodplass. Solen kan nytes fra den herlige takterrassen, som er på hele 40 kvm!

Boligen leveres komplett med hvitevarer, peisovn og tilsådd plen.

BRA inkl sportsbod 137 m2. Pris kr. 4.590.000

Foto viser tilsvarende bolig. Boligen som er til salgs leverers med hvite flater, slik at du kan sette ditt personlige preg på boligen. 


Ta kontakt for visning og en hyggelig boligprat

Prosjektselger Thomas Johan Hagen // Mobil 951 34 707 // E-post: thomas.johan@bakke-as.no


Bjørkeåsen - et sted for gode begynnelser

Flytt inn inn i en splitter ny, ubrukt og lekker bolig som er bygget etter dagens standard. Slipp oppussing og vedlikehold de nærmeste årene. Boligene på Bjørkeåsen har gode kvaliteter, fine planløsninger og energieffektive løsninger. Her bor du solrikt og fint i naturskjønne omgivelser, kun 15 min fra Gardermoen.

Hver bolig får praktisk parkering i garasje eller carport, det er trivelige tun med lekeplasser og sosiale møteplasser rett utenfor døren. På Bjørkeåsen skal det være godt å bo for både liten og stor.

Skole og barnehage er i rusleavstand unna og kollektivforbindelser tar deg enkelt inn til både Gardermoen og hovedstaden.