bakke

Salgstrinn 3 i salg!

Boligene på Bjørkeåsen i Nannestad er populære og vi har gleden av å lansere salgstrinn 3 med en ny flott boligtype. Boligmodellen har takterrasse på hele 43 kvm og fin planløsning med 4 soverom, romslige bad i hver etasje og gode oppbevaringsmuligheter med innvendig og utvendig bodløsning. Bilen parkerer du i egen garasje tilknyttet boligen.

Her kan du se prospekt, prisliste og laste ned kjøpetilbudsskjema

BORI-medlemmer har forkjøpsrett frem til fredag 21. mai kl.12. Oppdatert boligvelger på prosjektsiden vil komme de nærmeste dagene. 

Salgstrinn 3:
159 kvm BRA inkludert bod og garasje // Pris fra kr.4.745.000 // 100.000 i forskuddsbetaling // Forventet innflytting fra 4.kvartal 2022.

Kom og se innredet visningsbolig!
Vi gleder oss veldig til å vise frem visningsboligen på Bjørkeåsen!

Onsdag 19. mai kl. 16-17 og tirsdag 25. mai kl. 17-18 åpner vi dørene til denne!

Her får du se malte flater, tilvalgskjøkken, standard baderomsfliser og ikke minst så får du oppleve godfølelsen ved å være i en bolig som er helt NY! Velkommmen skal du være :)

Deilig med en bolig som er ny!

Tenk så deilig å flytte inn i en bolig hvor alt er nytt, ubrukt, lekkert og ikke minst i henhold til dagens standard. Tenk å slippe å tenke på oppussing og vedlikehold de kommende årene. I de naturskjønne omgivelsene i Nannestad kan du oppleve nyboligfølelsen. Her bygger vi Bjørkeåsen med nye flotte rekkehus og kjedede boliger med gode kvaliteter. De første boligkjøperne flytter inn allerede i sommer!