bakke

Om boligtypene i Bjørkeåsen hage

Livet er herlig i ny bolig, og boligene du kan velge mellom i Bjørkeåsen hage får gode kvaliteter og gjennomtenkte planløsninger. Ønsker du å sette ditt personlige preg på boligen, tilbyr vi mange og gode tilvalgsløsninger slik at du kan skape det hjemmet du drømmer om.

Ved ferdigstillelse vil Bjørkeåsen hage bestå av 56 rekkehus med ulike planløsninger og kvaliteter. Alle boligene leveres komplett med hvitevarer, peisovn, ferdigplen og asfaltert innkjørsel. I første salgstrinn  presenterer vi to fine boligtyper. Se planløsninger lenger ned. 

Pris fra

3.790.000

Soverom

3-4

Kvm

80-136 kvm BRA

Innflytting

Forventet innflytting fra Q4 2023

Utomhus rekkehus

Boligene i Bjørkeåsen hage vises i utomhusplanen under. Flere av boligene får nydelig vestvendt beliggenhet og fine uteområder. 


En fin og praktisk bolig

Bolig 15-30 og 46-56 "Mylla": 105 kvm BRA inkl. sportsbod // 96,5 kvm P-rom

Et praktisk rekkehus med stort herlig oppholdrsom på 44 kvm. Mye lys fra store glassflater gir deg en bolig du vil trives i! Utgang til romslig balkong fra stuesiden. Boligen har 3 soverom og delikat flislagt bad. Sportsbod, kott og bodplass gir deg gode oppbevaringsmuligheter. Bilen plasserer du i praktisk carport tilknyttet boligen.

Merk, bilder i bildekarusell kan også vise tilsvarende boligtype fra annet prosjekt.

En god start i ny bolig 

Bolig 11-14 og 31-36 "Gjerde": 80 kvm BRA inkl. sportsbod // 67 kvm P-rom

En av våre minste, men også svært populære boligtype. Her får man mye bolig for pengene. I plan 1 finner du stue, kjøkken og et fullverdig bad. I plan 2 er det 3 soverom og en WC. Som et tilvalg kan WC oppgrades til bad med fliser og dusj.

Dette er den perfekte boligen dersom du ønsker deg litt mindre plass etter at barna er ute av redet, eller om du flytter til hus for første gang. Utebod og mulighet for å opparbeide en flott uteplass. Som på alle våre andre boliger er også her integrerte hvitevarer inkludert. Flislagte bad og ellers parkett.

Merk, bilder i bildekarusell viser tilsvarende boligtype fra annet prosjekt.


Perfekt for deg med ungdommer i hus

Bolig 1-10 "Dovre": 139 m2 BRA inkl. sportsbod // P-rom: 131 m2

Her får man mye bolig for pengene. Carport, sykkelparkering og sportsbod er inkludert. Med 4 soverom og to separate bad er det god plass til hele familien og mulighet for hjemmekontor. To terrasser på 5,2 og hele 18,6 m2 gjør boligen luftig og åpen. Separat stue og kjøkken på samme plan, og en loftsstue gjør at alle i husstanden finner et sted å holde på med sitt. Perfekt for deg med ungdommer i hus.

Som på alle våre andre boliger er også her integrerte hvitevarer inkludert. Flislagte bad og ellers parkett.

Merk, bilder i bildekarusell viser tilsvarende boligtype fra annet prosjekt.

Standard og leveranse

Boligene i Bjørkeåsen hage leveres komplett og innflyttingsklare ved overlevering. Det er  gjennomgående god kvalitet med blant annet: 

  • Lekker hvitpigmentert 3-stavs parkett
  • Kjøkken fra anerkjent leverandør med alle hvitevarer inkludert
  • Peisovn
  • Delikate flislagte baderom
  • Flislagt gang med garderobeløsning
  • Gode oppbevaringsmuligheter med innvendig og utvendig bodløsning
  • Utgang til private og trivelige uteplasser
  • Garasje/carport tilknyttet boligen
  • Tilrettelagt for elbillading utenfor den enkelte bolig
  • Boligene er energieffektive med karakter B.

Velg din stilretning

Når du kjøper ny bolig starter du med nye blanke ark, men arkene trenger slettes ikke å være hvite. Hvordan du ønsker å ha det er personlig, så vi har laget ulike tilvalgspakker hvor du som boligkjøper kan finne den stilretningen som passer deg best. Med på laget med utvikling av stilpakkene har vi fått med oss den dyktige interiørdesigneren Siri Berg Jensen som driver Sirisidé AS

Tilvalgsprosessen starter etter vedtatt byggestart.