bakke

Velg en god og trygg oppvekst på Bjørkeåsen

På Bjørkeåsen i Nannestad blir du del av et lite, oversiktlig lokalmiljø hvor innbyggerne setter pris på å slå av en prat med naboen. Hvor verdien av å inkludere andre har lang historie i skolene, fra de første trinnene og helt opp. Barna vil vokse opp i et sunt miljø i alle betydninger av ordet.

På Bjørkeåsen i Nannestad er det godt å bo. Her har du kort vei til alt. Går du i tolv minutter hjemmefra, har du to barnehager innen rekkevidde. Dette blir en fin start på dagen for de minste. Barneskolen, ungdomsskolen og videregående skole ligger en rusletur unna. Området er trygt og barnevennlig, og et godt sted å vokse opp. 

Nannestad har god barnehagedekning og er kjent for et høyt fokus på et innovativt og fremtidsrettet skolemiljø. Her finner du en ny og flott ungdomsskole og en anerkjent videregående skole hvor blant annet en idrettslinje og kokkelinje blir ansett som veldig god. 

Fritidstilbudene er mange og varierte, fra rendyrkede sportsaktiviteter til kor, dans og drama. Og både barn og voksne vil være omgitt av mennesker som ønsker det samme; å skape et nytt liv og bygge nye, gode relasjoner. Slikt blir det godt naboskap av. 

Velkommen til Bjørkeåsen i Nannestad - stedet for gode begynnelser!