bakke

Farvel "Villa gjennomtrekk"

Hallo nye lettstelte bolig!

Bor du i et gammelt og trekkfullt hus? Tenker du ofte på alt du bør gjøre og skulle ha gjort? Kanskje føles det litt som et ork å måtte støvsuge vegg-til-vegg-teppet, klippe gressplen, luke i bed, rense takrenner, beise og skrape is? Da er det muligens på tide å flytte til en mindre og lettstelt bolig, der alt er nytt! Du trenger ikke tenke på vedlikehold på mange år, og høytrykkspyleren kan du bare legge ut for salg på Finn.no.

På Bjørkeåsen i Nannestad bygger vi lekre energieffektive kjedede boliger og fine leiligheter i flermannsbolig, som er akkurat hva man vil ha når man føler seg ferdig med jobb og plikter! Her er det tid og rom til å bare slappe av og leve livets glade dager. Japp, det skal være Snickers og Twist!

Soverom

1-4

Kvm.

44-137

Forventet innflytting

Innflyttingsklare boliger, kom og se!

Leiligheter innflyttingsklare fra Q4 2025

Nedskalere?

Nå har tiden kommet for å tenke på seg selv! Fuglene har forlatt redet, og dere kan nå skumme fløten av det gode liv! Barnebarna kan ønskes velkommen til kvalitetstid! Så mye hyggeligere enn plikt og vedlikehold! Baking på flunkende nytt kjøkken, med inkluderte hvitevarer, lesestund i stuen eller tøys med herlig barnelatter. Det er plass til mye kos i en mindre bolig!

Vi er BEST(eforeldre)

Ingen er vel bedre til å jazze opp stemningen enn selveste bestefar når han setter i gang. 

De små kan overnatte på et av de ekstra soverommene, som ellers kan brukes til hobbyrom, kontor eller gjesterom... Eller kanskje som permanent soverom til taperen av nattens snorkekonkurranse.

Dagens besteforeldre lever lenger, er i bedre form og har bedre råd enn før om man skal tro statistikken. En gullkantet mulighet til en ny sjanse! Tid, helse og økonomi til å gjøre alt man ikke fikk gjort med sine egne barn.

Da er det også fint at skogen ligger rett utenfor døren 🌲🌲🌲


Superbarnebarn

Barn med et godt forhold til besteforeldrene er glade barn! Forskning viser at besteforeldre gjør en bedre jobb med omsorgen for barnebarn enn de gjorde med sine egne. En gylden mulighet til å påvirke de herlige små skapningene med gode verdier, og til å fortelle dem om de gode gamle dager, da alt var så meget bedre.

Men selv om det er svært hyggelig med besøk av de søte små, så kan det være litt godt når de reiser hjem igjen også. Litt ro til å nyte den flotte parketten og de lekre veggfargene du valgte under tilvalgsprosessen, er heller ikke å forakte.


Ditt eget territorium

Er du en crazy cat lady 🐈 eller foretrekker du menneskets beste venn🐩 Kanskje er du ingen dyrevenn i det heletatt, men liker best å pleie deg selv?

Med egen loftsstue har du muligheten til å trekke deg tilbake å drive med ditt. Det mest aktuelle scenariet er vel at din "bedre" halvdel har okkupert fjernkontrollen i stua for å se på fotball  akkurat når du skulle sette deg ned med popcorn og  Panter Tanter 🐆

Fra loftsstuen er det utgang til en formidabel takterrasse. Nå er smilerynkene uansett kommet for å bli, så det er bare å nyte solen i fulle drag ☀️

Mykje lys og mykje varme

For en lykke det er med et deilig flislagt bad med varme i gulvet! Et lunt og romslig bad med dusjhjørne, spotter i taket og baderomsmøbler inkludert. Skikkelig spa-følelse. 

Man kan jo av og til begynne å lure på hva mannen driver med der inne... og med et så deilig bad må man nok dessverre belage seg på at enda flere timer blir benyttet til å inngå "rammeavtaler". Men da er det fint å vite at i de fleste av Bjørkeåsens boliger er det to bad.. ett til ham og ett til henne 🚽

Her er sol og glede

Om du liker å ligge rett ut i solen med god drikke, eller om du har grønne fingre, er uteplassene perfekt for deg. Solforholdene er gode, så her vil det spire og gro i plantekassene. Og den nøttebrune fargen er på plass før 17. mai.

Det er nok rom til både grill og spisegruppe på samtlige av Bjørkeåsens balkonger og terrasser. 


Noe må du gjøre

Tenker du at du kommer til å kjede deg dersom du mister alle dine plikter og oppgaver? Ta det helt med ro, noe må du nok gjøre!

Den lille hagen har plass til at du kan sette opp noen lekre krukker eller dyrke deilige urter og andre nyttevekster. Du må nok også påregne noe rengjøring. Men det kommer til å gå lekende lett når alle flater er nye og freshe. Da blir jobben som før var et ork en hyggelig syssel å pusle med.


Kom og opplev boligene på Bjørkeåsen med egne øyne