bakke

En god begynnelse for å samle familien

Hvorfor har vi så lite tid sammen? Hvorfor går dagene så fort? Hvorfor kjenner vi alltid på denne tidsklemma? De hektiske dagene henger over oss, mens vi så gjerne skulle hatt bedre tid til å samle familien.

Hvor ofte har du ikke drømt om å kunne skape en hverdag, der familien settes i fokus? Tid med familien fremfor en hektisk hverdag der dagene løper fra deg? Tid med familien er kvalitet, kjærkomment og kanskje nøkkelen for å skape en hverdag med gode minner. En hverdag med mindre stress og en hverdag der det er tid til å leve de gode dagene, sammen.

Et slikt liv og en god begynnelse for å samle familien kan man oppleve på Bjørkeåsen i Nannestad. 

Nannestad videregående ligger under 2 km fra Bjørkeåsen

Den store fordelen med at både små og store barn i familien har gangavstand til skoler og barnehager, er at det blir lettere å få tid til å samle familien. Kanskje er det nettopp en slik hverdag du har savnet? En hverdag der man har alt det man trenger i gangavstand fra hjemmet man ønsker å skape.

Bjørkeåsen, som er et boligprosjekt med flotte rekkehus og kjedede boliger ligger kun 700 meter fra Prestmosen barnehage. Preståsen skole ligger 1,1 km fra bebyggelsen, mens Nannestad ungdomsskole og Nannestad videregående ligger under 2 km fra Bjørkeåsen.

Fritidsaktiviteter som Nannestad Trim & Helse, nærmiljøanlegg med ballbinge og fantastiske skiløyper, ligger også i umiddelbar nærhet til boligene. I tillegg er det kort vei til Nannestad torg med gode shoppingmuligheter.

Nannestad har god barnehagedekning og er kjent for et høyt fokus på et innovativt og fremtidsrettet skolemiljø. Her finner du en ny og flott ungdomsskole og en anerkjent videregående skole hvor blant annet en idrettslinje og en kokkelinje blir ansett som veldig god.

Velkommen til Bjørkeåsen. Stedet der familien kan samles.

Nannestadhallen, ligger i gangavstand fra Bjørkeåsen