bakke

Bjørkeåsen - En god begynnelse for vår lille familie

Caroline og Alexander Carlsen (begge 30 år), inviterte oss inn i sin splitter nye bolig på Bjørkeåsen i Nannestad. De flyttet inn i august 2021 og nyter sin nye hverdag.

Sammen har de en gutt på 3,5 år, som går i barnehage i gangavstand fra hjemmet. Caroline er i permisjon og hjemme med parets eneggede tvillinger, som nå har blitt 2,5 måneder gamle. Caroline jobber til vanlig som barne- og ungdomsarbeider på Preståsen skole, som ligger i gangavstand fra Bjørkeåsen. Alexander jobbet også som barne- og ungdomsarbeider. Det var gjennom jobb de først møttes.

Tidligere har paret leid leiligheter på Holter og Maura, før de nå fikk mulighet for å kjøpe en familiebolig på Bjørkeåsen. Valget falt på nybygg og en kjedet enebolig fra Bakke. Alexander er selv oppvokst i Nannestad, så han kjenner stedet godt fra før og visste at dette var et sted der man har alt man trenger innenfor gangavstand.

– jeg kjører ikke bil og ønsket meg en hverdag der jeg kan gå til alt, forteller Caroline. Her på Bjørkeåsen kan jeg gå til jobb, barnehagen og butikker. I tillegg har vi naturen rett utenfor døra, forteller hun.  

Alexander forteller hvor fint det er at også barne- ungdomsskole, samt videregående skole ligger rett i nærheten. – Her er det kort vei til alt, også når barna blir større, sier Alexander. 


Nannestad satser på barn og ungdom 

Ny svømmehall er planlagt. I tillegg har vi en flott skøytebane, samt at Nannestadhallen har en klatrevegg som fungerer utmerket for de som ønsker å prøve seg på klatring. Et nytt kommunesenter kommer på sikt. Det gjør også at kulturtilbudet vil bli ivaretatt her på Nannestad.

Det er så mye positivt ved å bo her på Bjørkeåsen, forteller det unge paret. Vi bruker jevnlig spisestedene i sentrum, enten vi henter oss litt takeaway, eller velger å spise ute. Bussforbindelsene er gode. Det går mange busser til både Jessheim, Gardermoen og Oslo. Expressbussen til Gardermoen bruker rundt 20 minutter.

Naturen rett utenfor døra

Selv om vi har gangavstand til det meste, så setter vi kanskje mest pris på selve boligfeltet, forteller Caroline og Alexander. 

Vi har skiløypene rett utenfor døra og fra stua vår ser vi ut på en herlig lekeplass.  Vi har god oversikt over lekeplassen fra flere rom i huset, så her er det lett å holde på med ting inne, samtidig som barna leker trygt rett utenfor stuevinduene.

Vi valgte å kjøpe ny bolig. Det gjør at vi slipper å bruke tid på oppussing og vedlikehold. Her kan vi fokusere på hverdagen med barna og oss selv i fokus.
Med ny bolig og alt vi trenger i nærheten, ligger alt til rette for en god begynnelse for familien vår. Vi gleder oss til at barna skal vokse opp her og til å bli enda bedre kjent med de gode naboene vi allerede har begynt å knytte kontakt med, forteller paret.

Les mer om området.


Om Bjørkeåsen

Det første utbyggingsområdet består av 72 boliger i ulike størrelser og varianter. Byggingen er kommet langt på vei og flere av våre boligkjøpere har nå fått overlevert sin splitter nye bolig. 

Alle boligene på Bjørkeåsen leveres innflyttingsklare ved overlevering med hvitevarer, peisovn, ferdigplen og asfaltert innkjøring. Bilen parkeres i egen garasje eller carport. 

Nytt salgstrinn kommer snart med nye trivelige boliger. Pris fra kr. 3.995.000.