bakke

Besøk våre mest populære leiligheter

Disse leilighetene er virkelig verdt et besøk - ta kontakt med våre meglere for en privat visning


A608 - Toppleilighet med herlig utsikt!

I bildekarusellen over presenterer vi en en stor og romslig toppleilighet på hele 112 kvm med 2 gode soverom. Master Bedroom er tilknyttet mulighet for walk-in closet og har eget bad. 

Leiligheten har store vindusflater med godt dagslysinnslipp og en deilig, luftig balkong. Her er alt tilrettelagt med god lagringsplass med god plass til store garderobeskap i tillegg til en romslig bod. 

I tillegg har leiligheten enkel adkomst til felles takterrasse som ligger i samme etasje. Her vil du trives! 

B504 - En romslig drømmeleilighet!

Drømmer du om en romslig lettstelt leilighet med deilige uteplasser og gode lysforhold? Og samtidig plass til alt du trenger? Da bør du ta deg et besøk til denne lekre 4-roms leiligheten som inneholder alt du måtte ønske deg! 

Boligen har 3 gode soverom, hvor av master bedroom har walk-in closet og eget bad. Leiligheten har pluss-standard med oppgradert kjøkken, dampovn i tillegg til komfyr, vinskap, 1-stavs hvitpigmentert eikeparkett, regndusj på begge bad, samt herlig vannbåren gulvvarme. 

I tillegg kan du nyte vårsolen på hele 3 solrike balkonger! 


F204 - Flott leilighet med god og praktisk planløsning

Denne boligen på 104 kvm har et praktisk gjestebad i gangen, god plass til garderobe, romslig stue, flott kjøkken, en hyggelig og solrik balkong og 2 gode soverom, hvorav master bedroom har mulighet for walk-in closet og har eget bad. Leiligheten har, i likhet med alle leilighetene i Berger Hage, deilig vannbåren gulvvarme og hvitevarer er inkludert.

Denne leiligheten er bygget som en 3-roms, men kan enkelt bygges om til en 4-roms ved å sette opp en lettvegg i stuen. En leilighet som tilfredsstiller de fleste behov du måtte ha!