Bo sentralt i Norges mest fremtidsrettede kommune

Perfekt plassert mellom naturen og byen finner du Berger Hager i Lørenskog, leiligheter som passer et moderne liv.

Lørenskog kommune har blitt kåret til både Norges mest sentrale og fremtidsrettede kommune. Med sin unike beliggenhet mellom hovedstaden og Østmarka er det ikke rart mange velger å bosette seg i Lørenskog. I området ved enden av Skårersletta, Skårer Syd, har det reist seg et nytt boligfelt. Og selve indrefileten som ligger perfekt plassert er Berger Hage fra Bakke. Seks hus med urbane boliger og nytenkende arkitektur.

 

– Det har en fin beliggenhet, litt vekk fra de mest trafikkerte veiene. Det er en av flere grunner til at vi valgte Berger Hage, sier Erik Alm.

 

Erik Alm flytter inn i Berger Hage, som nå er under oppføring på Skårer Syd (i bakgrunnen).

Han er født og oppvokst på Lørenskog, og velger nå å selge eneboligen til fordel for en splitter ny og lettstelt leilighet. Som mange andre ønsker han og kona å bruke mer tid på andre ting enn hagearbeid, snømåking og vedlikehold. Når barna flytter ut sitter mange igjen med mer plass enn nødvendig, og tanken på en enklere hverdag med mer tid til det man har lyst til frister.

– Vi bor et eldre hus som vil trenge vedlikehold i årene som kommer, og det er ikke så fristende. Det blir veldig deilig å komme til noe nytt der vi ikke trenger å gjøre noe på en del år, sier Alm.

De første leilighetene i Berger Hage er innflyttingsklare allerede i juni i år, og nå gleder han seg til å flytte inn 1,5 år etter at de kjøpte.

Det blir veldig deilig å komme til noe nytt der vi ikke trenger å gjøre noe på en del år

– Det blir fint å komme dit, med den fine beliggenheten. Det er litt på utkanten av “sentrum”, og har tilgang til marka rett utenfor døra. Det gleder vi oss til.

Les mer om Berger Hage her

Populær bokommune

At Lørenskog er en populær bokommune er det ingen tvil om. Den er Norges med fremtidsrettede bykommune, og har vært en av de hurtigst voksende de siste årene. Det har vært stor utvikling i området rundt Lørenskog sentrum og det nye området som skal bli Allmenningen.

Berger hage ligger plassert midt i smørøyet i Lørenskog.

I tillegg til voksne par som bytter ut hus med leilighet, er det også mange yngre som ser verdien i å bo på Lørenskog. Nettoinnflytting av folk mellom 25 og 35 år øker, og mange ønsker å bo sentralt, men landlig. På Skårer Syd er det kort gangavstand til butikker og restauranter, og Lørenskog Hus med kino, bibliotek og kulturtilbud er heller ikke mange minutter unna.

Allmenningen blir området som skal gå fra Berger Hage og gjennom hele Skårer Syd-området til Skårersletta. Allmenningen blir delt opp i tre deler, med Løkentunet, Løkentorget og Løkenparken. Det blir lagt opp til alt fra serveringssteder, næringslokaler, lek- og frititdsområder og park. Berger Hage ligger som nærmeste nabo til Løkenparken, og det er også noe av tanken bak Hage i navnet.

Dermed får innflytterne i Berger Hage orkesterplass til det nye Lørenskog, der alt man trenger for et aktivt og urbant liv ligger i umiddelbar nærhet.

Inngangen til Østmarka ligger rett bak Berger Hage. Her er det kort vei til populære Losby golfbane, samt uendelige turmuligheter både til fots, sykkel og ski. Lørenskog har bygget ut flere opplyste gangstier i området, som byr på fine gåturer hele året. Elveparken ved Hammer og stien langs Langvannet er populære valg. I tillegg er det flere idrettshaller og anlegg i kommunen, svømmebasseng, og ikke minst den nyåpnede innendørs skihallen SNØ. Her er det noe for en hver smak.

Moderne leiligheter

De seks husene som utgjør Berger Hage er utformet på en moderne og urban måte. De består av leiligheter 2 til 4 rom, og med størrelser fra 37 til hele 148 kvadratmeter. Her er det boliger som passer både førstegangskjøperen og større familier. Leilighetene er lyse og fine, med store vindusflater. De åpne kjøkkenløsningene leveres med hvitevarer inkludert, og det er vannbåren varme i gulvene.

Se ledige leiligheter her

GOA Arkitektkontor har utformet bygningene, som alle har fem eller seks etasjer.

– Vi har ønsket å lage et prosjekt som ligger i grensesnittet mellom det nyskapende og det tradisjonelle.

Det blir takterrasser på alle bygg, og hver leilighet har en romslig og dyp balkong. Disse kan tilpasses med skjermvegger og tilvalg så hver beboer kan få den uteplassen de selv ønsker.

– Vi tror det vil bli et godt sted å leve!


Moderne leiligheter for en hver smak.

Store vindusflater slipper inn mye lys.

 
 
 

Fine rekreasjonsområder i umiddelbar nærhet.

Losby golfbane ligger få minutters kjøretur unna.

Mange fine turområder og muligheter for et aktivt liv.