Aktuelt

Få den rette julestemningen på togtur med Tertitten!

Med høy hastighet fremover

Det er ingen hemmelighet at Bakke er stolte av å sponse det norske motorsport-talentet Dennis Hauger. Dennis er en fantastisk ambassadør for sporten og på god vei til å bli Norges aller første sjåfør og superstjerne i Formel 1-sirkuset!

Velkommen til Bakke, Lisa Therell Bjørnstad

Lisa er landskapsarkitekt og arealplanlegger med lang erfaring innenfor kommunal og privat sektor. Innenfor landskapsarkitektur utarbeider Lisa også detaljplaner og designer utomhusareal, som for eksempel torg og plasser, både for privat og offentlig miljø.

Ny prosjektsjef: Velkommen til Bakke, Merethe Danielsen!

Merethe kommer direkte fra Usbl der hun har jobbet som akkvisisjonssjef. Hun har lang og bred ledererfaring og fagkompetanse innenfor eiendomsutvikling og entreprenørvirksomhet.

Brennhett marked: Leilighetene ble revet vekk i Fredrikstad

44 av 48 leiligheter ble solgt da startskuddet gikk for nybolig-prosjektet Bruket Brygge i Gressvik i Fredrikstad.

Skogmo Park får 450 leiligheter

I skogen fra Allergot ungdomsskole og østover mot Kiwi, skal bydelen Skogmo Park bygges med rundt 450 leiligheter. Totalt skal det investeres for et par milliarder kroner de kommende årene.

Kjøper milliard-prosjekt i Bærum

Scandinavian Property Group (SPG) og Bakkegruppen AS kjøper Franzefossbyen AS i Bærum. Tomten på 125 mål ca. 1,8 kilometer nord for Sandvika sentrum skal gi plass til 100.000 kvadratmeter ny boligmasse.

Store og spennende ting skjer i Nannestad

Her kommer 1200 nye boliger. To selskaper går sammen om storprosjekt i Nannestad.

Bakke deler ut 20 millioner i bonus til ansatte

Bakke er et selskap som leverer gode resultater både for kunder og eiere. Det skyldes at alle strekker seg litt ekstra, og en eier som forstår verdien i det hver og en bidrar med. Ikke rart vi er stolte