Aktuelt

Offensive nyansettelser i Bakke Leiligheter

Bakke Leiligheter AS satser offensivt gjennom å ansette Line Halvorsen Fielding og Henrik Benneche-Lønne som nye prosjektsjefer for henholdsvis utvikling og utbygging.

Vær smart - ei ditt eget lager

Trenger du lagringsplass? Vi har nå lansert Mitt Eget Lokale - nye, fleksible selveierlokaler på 36, 72, eller 144 kvm med inntil 6 meters takhøyde for salg. Her får du plass til både bobil og campingvogn - eller småting som du ønsker å ta vare på.

Bakkegruppen: Thomas Wisbech inn som akkvisisjonssjef i Bakke Leiligheter.

Thomas Wisbech har tiltrådt rollen som akkvisisjonssjef i Bakke Leiligheter. Han kommer fra jobben som prosjektutvikler i Bakkegruppen AS, hvor han jobbet med utvikling og akkvisisjon for både småhus- og leilighetsvirksomheten.  Thomas har lang erfaring med prosjektutvikling og forvaltning, fra bl.a. Scandinavian Property Group (SPG), Spabo Eiendom AS og Omsorgsbygg KF.

Bakkegruppen vokser gjennom etableringen av Bakke Leiligheter og søker flere nye nøkkelmedarbeidere

Bakke Leiligheter som ledes av Merethe Danielsen ble etablert som en utfisjonert del av Bakke AS ved årsskiftet 2019/2020. Med en voksende prosjektportefølje, rigger Bakke Leiligheter seg for flere store og spennende prosjekter gjennom etablering av egen entreprenørvirksomhet og ansetter flere nye medarbeidere.

Ny daglig leder i Bakke Leiligheter

Merethe Danielsen er utnevnt til ny daglig leder i Bakke Leiligheter. Det siste året har hun vært prosjektsjef i Bakkegruppen.

Møt Kristiane Berg - ny leder av prosjektering og byggesak.

Indre.no har intervjuet Kristiane Berg som er ny leder for prosjektering og byggesak i Bakke. – Hvis du itte dauer ta det, kan du vel prøve!

Bakkegruppen AS og BORI BBL inngår samarbeid til fordel for medlemmene.

BORI BBL og Bakkegruppen AS har inngått samarbeid om forkjøpsrett for BORI BBLs medlemmer i nye boligprosjekter hvor Bakkegruppen AS eier 40% eller mer i prosjektet.

Sertifisert som Great Place To Work

Denne uken mottok vi beviset på at vi er en god arbeidsplass da vi ble sertifisert av Great Place To Work.

Stolt sponsor til UllKisa Håndball

Bakke er stolt sponsor til UllKisa håndball. En av landets største breddeklubber, men også en klubb med store ambisjoner og mål, som er godt plassert i en vekstkommune

Leder digitalisering og IKT

Bakkegruppen er i utvikling og har ambisiøse mål med hensyn til innovasjon, kundeopplevelse, prosessforbedring og effektivisering. Som leder digitalisering og IKT får du ansvar for å lede arbeidet innen digitalisering og IKT, både på strategisk og operativt nivå.

Vi søker tømrere

Pga. stor prosjektinngang har vi behov for tømrere, både i elementfabrikken og på byggeplass. Har du fagbrev som tømrer, og har lyst til å jobbe i en spennende og fremtidsrettet bedrift, med fokus på godt arbeidsmiljø? Send oss en søknad.

Ny daglig leder i Bakke AS

Didrik Røhmer har vært i Bakke AS i syv år, og kommer fra stillingen som driftssjef med operativt driftsansvar for Bakke AS som utgjør småhusvirksomheten i Bakkegruppen. Hans mål er å drive enda mer lønnsomt enn i dag, ved å fokusere på å stadig å forbedre/utvikle arbeidsprosesser, samt økende fokus på kunden.

Slik kan Franzefossbyen bli seende ut

Planene har vært snakket om i mange år. I 2024–2025 kan Franzefossbyen med 2.000 boliger bli virkelighet.

Med høy hastighet fremover

Det er ingen hemmelighet at Bakke er stolte av å sponse det norske motorsport-talentet Dennis Hauger. Dennis er en fantastisk ambassadør for sporten og på god vei til å bli Norges aller første sjåfør og superstjerne i Formel 1-sirkuset!

Velkommen til Bakke, Lisa Therell Bjørnstad

Lisa er landskapsarkitekt og arealplanlegger med lang erfaring innenfor kommunal og privat sektor. Innenfor landskapsarkitektur utarbeider Lisa også detaljplaner og designer utomhusareal, som for eksempel torg og plasser, både for privat og offentlig miljø.