Aktuelt

Her kan du bo grønt og pendle raskt til Oslo – uten å betale bompenger

Er du blant dem som ønsker større plass og å bo i rolige naturskjønne omgivelser, men ikke ønsker å stå i treg bilkø til og fra Oslo hver dag? Da er en bolig i Fabeltunet i Frogner i Sørum perfekt for deg.

Boligfeltet Granåstoppen: – Vi falt pladask for takhøyden og vinduene

I Fetsund etablerer det seg nå et helt nytt boligfelt, preget av moderne og praktiske familieboliger. Les mer om hvorfor.

Rælingen: perfekt for alle med en aktiv livsstil.

– Vi har marka rett utenfor døra, selv om vi fortsatt er nære både Oslo og Lillestrøm. Kim og Monica Steinmo Holler har valgt å bosette seg i Rælingen. Her blir det stadig bygget flere boliger, og for beboerne er beliggenheten inntil marka helt unik. Les mer her.

Leder digitalisering og IKT

Bakkegruppen er i utvikling og har ambisiøse mål med hensyn til innovasjon, kundeopplevelse, prosessforbedring og effektivisering. Som leder digitalisering og IKT får du ansvar for å lede arbeidet innen digitalisering og IKT, både på strategisk og operativt nivå.

Vi søker tømrere

Pga. stor prosjektinngang har vi behov for tømrere, både i elementfabrikken og på byggeplass. Har du fagbrev som tømrer, og har lyst til å jobbe i en spennende og fremtidsrettet bedrift, med fokus på godt arbeidsmiljø? Send oss en søknad.

Søke sponsormidler?

Bakkegruppen er opptatt av å gi noe tilbake til lokalsamfunnet og deler hvert år ut 1 million kroner i sponsormidler. Les mer og søk her.

Ny daglig leder i Bakke AS

Didrik Røhmer har vært i Bakke AS i syv år, og kommer fra stillingen som driftssjef med operativt driftsansvar for Bakke AS som utgjør småhusvirksomheten i Bakkegruppen. Hans mål er å drive enda mer lønnsomt enn i dag, ved å fokusere på å stadig å forbedre/utvikle arbeidsprosesser, samt økende fokus på kunden.

Slik kan Franzefossbyen bli seende ut

Planene har vært snakket om i mange år. I 2024–2025 kan Franzefossbyen med 2.000 boliger bli virkelighet.

Med høy hastighet fremover

Det er ingen hemmelighet at Bakke er stolte av å sponse det norske motorsport-talentet Dennis Hauger. Dennis er en fantastisk ambassadør for sporten og på god vei til å bli Norges aller første sjåfør og superstjerne i Formel 1-sirkuset!

Velkommen til Bakke, Lisa Therell Bjørnstad

Lisa er landskapsarkitekt og arealplanlegger med lang erfaring innenfor kommunal og privat sektor. Innenfor landskapsarkitektur utarbeider Lisa også detaljplaner og designer utomhusareal, som for eksempel torg og plasser, både for privat og offentlig miljø.

Ny prosjektsjef: Velkommen til Bakke, Merethe Danielsen!

Merethe kommer direkte fra Usbl der hun har jobbet som akkvisisjonssjef. Hun har lang og bred ledererfaring og fagkompetanse innenfor eiendomsutvikling og entreprenørvirksomhet.

Brennhett marked: Leilighetene ble revet vekk i Fredrikstad

44 av 48 leiligheter ble solgt da startskuddet gikk for nybolig-prosjektet Bruket Brygge i Gressvik i Fredrikstad.

Skogmo Park får 450 leiligheter

I skogen fra Allergot ungdomsskole og østover mot Kiwi, skal bydelen Skogmo Park bygges med rundt 450 leiligheter. Totalt skal det investeres for et par milliarder kroner de kommende årene.

Kjøper milliard-prosjekt i Bærum

Scandinavian Property Group (SPG) og Bakkegruppen AS kjøper Franzefossbyen AS i Bærum. Tomten på 125 mål ca. 1,8 kilometer nord for Sandvika sentrum skal gi plass til 100.000 kvadratmeter ny boligmasse.

Store og spennende ting skjer i Nannestad

Her kommer 1200 nye boliger. To selskaper går sammen om storprosjekt i Nannestad.