Aktuelt

Vi søker PROSJEKTSJEF UTVIKLING til Bakke Leiligheter AS

Du er en kommersiell boligutvikler med solid erfaring fra tidligfase. Vi tilbyr en spennende stilling der du får det totale resultatansvaret for økonomi og fremdrift for egne prosjekter i konseptutviklingsfasen. Les mer her.

Har reist 8000 ganger mellom Nannestad og Oslo

Hege-Anita Ringstad (38) har bodd i Nannestad hele livet, og har pendlet 19 år til Oslo. Reiseveien gjør henne ingenting, for hun og mannen Vegard opplever at Nannestad er det perfekte sted for barn å vokse opp.

Nærmere kommer du ikke resten av verden

Få områder har like stor vekst som Øvre Romerike og Gardermoregionen. Nannestad kommune kan skilte med økning i både arbeidsplasser og boliger.

NYHET! Spar penger og miljøet med bildeling i Fabeltunet

Er du blant de mange som har behov for bil av og til, men synes det er dyrt å betale for en bil du sjelden kjører? Som beboer i Fabeltunet får du tilgang til bil når du trenger det – uten unødvendige kostnader.

– Det kommer til å bli et tiltalende område.

For deg som ønsker nærhet til både by og natur, er beliggenheten til Skogmo Park helt perfekt.

Ny daglig leder i Bakke Leiligheter

Merethe Danielsen er utnevnt til ny daglig leder i Bakke Leiligheter. Det siste året har hun vært prosjektsjef i Bakkegruppen.

Møt Kristiane Berg - ny leder av prosjektering og byggesak.

Indre.no har intervjuet Kristiane Berg som er ny leder for prosjektering og byggesak i Bakke. – Hvis du itte dauer ta det, kan du vel prøve!

Bakkegruppen AS og BORI BBL inngår samarbeid til fordel for medlemmene.

BORI BBL og Bakkegruppen AS har inngått samarbeid om forkjøpsrett for BORI BBLs medlemmer i nye boligprosjekter hvor Bakkegruppen AS eier 40% eller mer i prosjektet.

Susanne og Luis fant drømmeboligen – flytter fra Oslo til Kambo

De skulle bare titte for å være grei med faren, men ble solgt med én gang: – Det oppfylte alle kravene vi ikke visste at vi hadde engang.

Sertifisert som Great Place To Work

Denne uken mottok vi beviset på at vi er en god arbeidsplass da vi ble sertifisert av Great Place To Work.

Stolt sponsor til UllKisa Håndball

Bakke er stolt sponsor til UllKisa håndball. En av landets største breddeklubber, men også en klubb med store ambisjoner og mål, som er godt plassert i en vekstkommune

Her kan du bo grønt og pendle raskt til Oslo – uten å betale bompenger

Er du blant dem som ønsker større plass og å bo i rolige naturskjønne omgivelser, men ikke ønsker å stå i treg bilkø til og fra Oslo hver dag? Da er en bolig i Fabeltunet i Frogner i Sørum perfekt for deg.

Boligfeltet Granåstoppen: – Vi falt pladask for takhøyden og vinduene

I Fetsund etablerer det seg nå et helt nytt boligfelt, preget av moderne og praktiske familieboliger. Les mer om hvorfor.

Rælingen: perfekt for alle med en aktiv livsstil.

– Vi har marka rett utenfor døra, selv om vi fortsatt er nære både Oslo og Lillestrøm. Kim og Monica Steinmo Holler har valgt å bosette seg i Rælingen. Her blir det stadig bygget flere boliger, og for beboerne er beliggenheten inntil marka helt unik. Les mer her.

Leder digitalisering og IKT

Bakkegruppen er i utvikling og har ambisiøse mål med hensyn til innovasjon, kundeopplevelse, prosessforbedring og effektivisering. Som leder digitalisering og IKT får du ansvar for å lede arbeidet innen digitalisering og IKT, både på strategisk og operativt nivå.