Aktuelt

Valentines Day og morsdag på samme dag!

Vårt mål er å utvikle hjem du vil hjem til, nå og i fremtiden. Det er et mål vi er stolte av. Selv om man har et hjem man vil hjem til kan det være godt å komme seg litt bort i blant.

Offensive nyansettelser i Bakke Leiligheter

Bakke Leiligheter AS satser offensivt gjennom å ansette Line Halvorsen Fielding og Henrik Benneche-Lønne som nye prosjektsjefer for henholdsvis utvikling og utbygging.

Vær smart - ei ditt eget lager

Trenger du lagringsplass? Vi har nå lansert Mitt Eget Lokale - nye, fleksible selveierlokaler på 36, 72, eller 144 kvm med inntil 6 meters takhøyde for salg. Her får du plass til både bobil og campingvogn - eller småting som du ønsker å ta vare på.

Bakkegruppen: Thomas Wisbech inn som akkvisisjonssjef i Bakke Leiligheter.

Thomas Wisbech har tiltrådt rollen som akkvisisjonssjef i Bakke Leiligheter. Han kommer fra jobben som prosjektutvikler i Bakkegruppen AS, hvor han jobbet med utvikling og akkvisisjon for både småhus- og leilighetsvirksomheten.  Thomas har lang erfaring med prosjektutvikling og forvaltning, fra bl.a. Scandinavian Property Group (SPG), Spabo Eiendom AS og Omsorgsbygg KF.

Bakkegruppen vokser gjennom etableringen av Bakke Leiligheter og søker flere nye nøkkelmedarbeidere

Bakke Leiligheter som ledes av Merethe Danielsen ble etablert som en utfisjonert del av Bakke AS ved årsskiftet 2019/2020. Med en voksende prosjektportefølje, rigger Bakke Leiligheter seg for flere store og spennende prosjekter gjennom etablering av egen entreprenørvirksomhet og ansetter flere nye medarbeidere.

Lekre leiligheter som snart er innflyttingsklare

En av disse er Svein Arne Vold, som har kjøpt leilighet i Linjekvartalet på Sørumsand i Lillestrøm kommune. Et lekkert bygg midt i sentrum. "Det er gangavstand til alt og bare noen få meter til toget".

Bo sentralt i Norges mest fremtidsrettede kommune

Perfekt plassert mellom naturen og byen finner du Berger Hager i Lørenskog, leiligheter som passer et moderne liv. – Det har en fin beliggenhet, litt vekk fra de mest trafikkerte veiene. Det er en av flere grunner til at vi valgte Berger Hage, sier Erik Alm.

Har reist 8000 ganger mellom Nannestad og Oslo

Hege-Anita Ringstad (38) har bodd i Nannestad hele livet, og har pendlet 19 år til Oslo. Reiseveien gjør henne ingenting, for hun og mannen Vegard opplever at Nannestad er det perfekte sted for barn å vokse opp.

Nærmere kommer du ikke resten av verden

Få områder har like stor vekst som Øvre Romerike og Gardermoregionen. Nannestad kommune kan skilte med økning i både arbeidsplasser og boliger.

NYHET! Spar penger og miljøet med bildeling i Fabeltunet

Er du blant de mange som har behov for bil av og til, men synes det er dyrt å betale for en bil du sjelden kjører? Som beboer i Fabeltunet får du tilgang til bil når du trenger det – uten unødvendige kostnader.

– Det kommer til å bli et tiltalende område.

For deg som ønsker nærhet til både by og natur, er beliggenheten til Skogmo Park helt perfekt.

Ny daglig leder i Bakke Leiligheter

Merethe Danielsen er utnevnt til ny daglig leder i Bakke Leiligheter. Det siste året har hun vært prosjektsjef i Bakkegruppen.

Møt Kristiane Berg - ny leder av prosjektering og byggesak.

Indre.no har intervjuet Kristiane Berg som er ny leder for prosjektering og byggesak i Bakke. – Hvis du itte dauer ta det, kan du vel prøve!

Bakkegruppen AS og BORI BBL inngår samarbeid til fordel for medlemmene.

BORI BBL og Bakkegruppen AS har inngått samarbeid om forkjøpsrett for BORI BBLs medlemmer i nye boligprosjekter hvor Bakkegruppen AS eier 40% eller mer i prosjektet.

Susanne og Luis fant drømmeboligen – flytter fra Oslo til Kambo

De skulle bare titte for å være grei med faren, men ble solgt med én gang: – Det oppfylte alle kravene vi ikke visste at vi hadde engang.