På Kjeller ved Lillestrøm bygger vi Eikelundveien, et boligprosjekt som ved ferdigstillelse vil bestå av flotte rekkehus og kjedede boliger med et spennende funkispreg. Kontakt oss for boligvisning i en av våre ferdigstilte boliger. Innkjøring fra Holtveien på Kjeller.
Neste visninger er
Tirsdag 25. september 2018 kl 18:00-19:00
Ta kontakt for å avtale privatvisning

Et etablert og trivelig bomiljø

Vi er i full gang med å bygge Eikelundveien og flere av våre boligkjøpere har allerede flyttet inn i sin nye bolig og tatt nærmiljøet i bruk.

Dersom du er på jakt etter en splitter ny bolig med gode kvaliteter, som samtidig er plassert i trygge og barnevennlige omgivelser bør du se nærmere på Eikelundveien.

Et godt sted å bo

I det vakre kulturlandskapet på Kjeller bygger vi Eikelundveien - et boligprosjekt som har fått samme navn som en av de kommende gateadressene. Vi tilbyr både eneboliger, rekkehus og kjedede boliger i ulike størrelser og varianter.

En spesiell mulighet!

Vi planlegger snart lansering av 4 større eneboliger med ekstra kvaliteter. Vi kan nevne varme i alle gulv, lekre oppgraderte bad, 1-stavs parkett. Store solrike takterrasser hvor det er tilrettelagt for utekjøkken. Lyst til å vite mer? Registrer din interesse, så holder vi deg oppdatert!

En bolig for hele familien

Boligmodellene i Eikelundveien på Kjeller har en urban arkitektur med store vindusflater og flotte trefasader. Våre arkitekter har lagt mye arbeid i å skape funksjonelle og gode planløsninger som passer både familier med små barn så vel som store barn i hus.

Ingebjørg Katrin Halle