Velkommen til vakre Eikelundveien - et flott boligprosjekt på Kjeller ved Lillestrøm. Her kan du velge blant rekkehus og eneboliger som ferdigstilles i starten av 2021. 

Er dette området perfekt for deg? Bestemmer du deg innen oktober kan du skreddersy din drømmebolig ved å gjøre tilvalg. Vi har få boliger ledig.

Priser fra: 7.160.000

Soverom: 4

Kvm: 151 kvm BRA

Ta kontakt for å avtale privatvisning

Boliger for hele familien

I det aller siste salgstrinnet i Eikelundveien byr vi på både rekkehus og eneboliger med smarte planløsninger og god plass til hele familien. Boligene leveres nøkkelferdig med hvitevarer fra Sigdal, delikate baderom og private uteplasser. Her kan du endelig få det ekstra soverommet, kontoret, walk-in-closetet eller TV-rommet du trenger for å kunne trekke deg litt tilbake.Et nytt trivelig nabolag

I Eikelundveien er nabolaget godt etablert og våre boligkjøpere har nå startet et nytt kapittel i livet med splitter nytt hus og nye trivelige naboer. Det er spennende for både liten og stor. I Eikelundveien bor du nær skole og barnehage, med gode kollektivforbindelser i nærheten. Toget fra Lillestrøm tar deg til Oslo på drøye 10 minutter.

Det er smart å kjøpe nytt

Ved å kjøpe ny bolig eller bolig under oppføring beregnes dokumentavgiften kun av tomteverdien - og dette sparer du mye på. Kjøper du brukt bolig betaler du dokumentavgift på hele boligens verdi.

Ved kjøp av ny bolig har du også en lovfestet garanti på 5 år og dermed bedre rettsvern enn ved kjøp av brukt bolig. Du får en høyere byggteknisk standard enn for bare noen år siden og det holdes befaringer før, ved og et år etter overtagelse for at eventuelle feil skal bli avdekket og rettet opp. Vi har også utviklet en trygghetsgaranti for at du som kjøper skal føle en økt trygghet ved kjøp av våre boliger.

I tillegg til dette kan du bruke mindre tid på vedlikehold og mer tid på det du har lyst til.

Besøk Elvenglia

Har du forelsket deg i Kjeller-området uten å finne drømmeboligen i Eikelundveien? Ta en kikk på Elvenglia - et boligprosjekt som vil bestå av to funkisinspirerte boligtyper, så kanskje du finner det perfekte huset for deg og dine.

Start dialogen med oss i dag

Ønsker du å flytte nå, til året - eller kanskje om 3 år? Vil vi gjerne at du starter en dialog med oss. Det er ingenting i veien for å stille spørsmål og våre meglere vil mer enn gjerne hjelpe deg så godt de kan.